Ростислав Фук

У школах і дитсадку Чорткова досі ліквідовують наслідки ракетних обстрілів

У першу чергу наслідки ракетних обстрілів ліквідовують у дитсадку, а вже цього тижня пошкоджені вікна та двері замінюватимуть у школі №5, згодом – у спортивній залі Чортківської ДЮСШ

Наслідки ракетних обстрілів 11 червня ліквідовують в навчальних закладах Чорткова, повідомляють на сторінці Чортківської міської ради.

Як ідеться в повідомленні, зокрема постраждали дошкільний навчальний заклад №7, Чортківська загальноосвітня школа №5та спортзал спортивної школи.

Загалом у цих закладах вибухова хвиля пошкодила: 24 віконні конструкції, 12 склопакетів, 5 дверних конструкцій, стелю у корпусі спортивної школи, спортзалі та актовій залі загальноосвітньої школи, підвіконня та перегородки між кімнатами у дитсадку.

Управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради вже закупило склопакети та двері на загальну суму 306 035 грн. У суму входять також витрати на роботи. З цієї суми 115 276 грн передбачено на спортзал Чортківської ДЮСШ (що біля школи №5), 47 186 грн – на ЗОШ №5, 143 573 грн – на дитячий садок №7.

У першу чергу наслідки ракетних обстрілів ліквідовують у дитсадку, а вже цього тижня пошкоджені вікна та двері замінюватимуть у школі №5, згодом – у спортивній залі Чортківської ДЮСШ.

Нагадаємо, 11 червня Чортків обстріляли росіяни чотирма ракетами «Калібр». Серед постраждалих - дівчинка 12 років з Харкова. Її сім'я, після початку повномасштабного вторгнення, переїхала на Тернопільщину.

Фото Чортківської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео