У Шумську негідник збив дитину і навіть не зупинився поглянути чи жива вона

дтп

Саме зараз шумська поліція розшукує  водія, котрий збив хлопчика, що їхав на велосипеді, і утік. Він навіть не зупинився, аби подивитися – чи жива дитина. Шумчани шоковані такою жорстокістю і розшукують негідника навіть через соцмережі.

- 4 листопада у м. Шумськ, на вулиці Л. Українки, біля спортзалу ПП Максим'юка Едіка, в 17:23 сталася ДТП. Водій автомобіля ВАЗ здійснив наїзд на хлопчика, який рухався на велосипеді, та втік з місця аварії, не зупинившись. Автомобіль рухався по вул. Л.Уукраїнки з боку ДОСАФ в бік вул. Б. Хмельницького. Усім, кому, що-небуть відомо про даний факт, або були свідками – прохання повідомити деталі особисто Ігнатюку Анатолію Миколайовичу за номером – 0974549949. Конфіденційність гарантується, – повідомляють у «Типовому Шумську».

- На даний момент автомобіль, на якому скоїли ДТП, встановлений. Особа водія також відома, – розповів начальник Шумського РВ Нацполіції Анатолій Ігнатюк. – Наші працівники були у нього вдома, там повідомили, що чоловік пішов на роботу. На роботі його теж не виявилося.

Проте, у поліції запевняють, що зловмисника знайдуть і покарання за свою жорстокість він не уникне.

Хлопчик, що потрапив того вечора під авто наразі перебуває на лікуванні в одній із Тернопільських лікарень, у нього зламана гомілка, але почувається він уже краще, розповіли шумські правоохоронці.

Зображення з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео