Ростислав Фук

У сусідній Хмельниччині ракетні уламки пошкодили колію

Під час роботи ППО вибухова хвиля пошкодила дахи і вікна у кількох будинках

Уранці 18 вересня, під час «повітряної тривоги» на Хмельниччині було чутно вибухи - це працювали сили ППО.  Про це повідомляє виконувач обов’язків Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін.  

За його словами, постраждалих немає. Разом з тим, внаслідок збиття ракет, вибуховою хвилею пошкоджено дахи та вікна у кількох будинках.

Крім того, відбулось падіння уламків та два вибухи на території виробничого підприємства. Пожежу ліквідовано силами ДСНС.

Також уламками пошкоджено залізничну колію. В області розпочали відновлювальні роботи.

Як повідомляють у пресслужбі Повітряних Сил ЗСУ, у ніч на 18 вересня року ворог атакував Україну ударними безпілотниками «Shahed-136/131» та крилатими ракетами повітряного базування  Х-101/Х-555/Х-55. 18 ударних дронів знищено протиповітряною обороною по маршруту слідування.

Пуски крилатих ракет із стратегічних бомбардувальників Ту-95МС окупанти здійснили з Волгоградської області. Залучено вісім бортів, зафіксовано пуски 17 крилатих ракет типу Х-101/Х-555/Х-55 . Усі 17 – знищено силами та засобами Повітряних Сил у межах Дніпропетровської, Полтавської та Хмельницької областей.

Нагадаємо, на Хмельниччині під час повітряної атаки 15 вересня також пролунав вибух.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео