Ростислав Фук

На сусідній Хмельниччині вночі було чутно вибухи

Загалом у ніч на 14 листопада окупанти атакували Україну ударними дронами, балістичною та керованою авіаційною ракетами

На Хмельниччині під час повітряної тривоги, яку оголосили 14 листопада о 01:09, було чутно вибухи. В області працювали сили протиповітряної оборони. Про це повідомив перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Під час повітряної тривоги в області працювали сили ППО, — написав він.

Станом на четверту годину ранку 14 листопада повідомлень від відповідних служб про постраждалих або пошкодження інфраструктури не надходило, каже Тюрін.

О 01:12 у пресслужбі Повітряних сил ЗСУ написали про загрозу застосування росіянами ударних БпЛА у Хмельницькій області, а о 03:54 повідомили про відбій загрози для західних областей.

Загалом у ніч на 14 листопада окупанти атакували Україну ударними  дронами, балістичною та керованою авіаційною ракетами.

Із району Приморсько-Ахтарськ (Краснодарський край -рф) зафіксовано пуски 9 ударнихбезпілотників «Shahed-136/131». Балістичну ракету «Іскандер-М» випущено з району Джанкой (Крим), керовану авіаційну Х-35 – з повітряного простору тимчасово окупованої Запорізької області.

В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із ППО Сил оборони України, знищено 7 ударних БпЛА «Shahed-136/131».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео