Тамара Коблик

У сусідній Львівщині ворожі ракети наробили шкоди (відео)

У ніч на 16 лютого повітряна тривога почалася о 2.56

Вночі на четвер, 16 лютого, росіяни завдали чергового ракетного удару по Львівщині. О 02:56 в області було оголошено повітряну тривогу, перші вибухи в області пролунали приблизно за годину після сповіщення про повітряну небезпеку.

Голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький на своїй сторінці у фейсбуці повідомив, що ракета таки влучила в об'єкт критичної інфраструктури.

Під час повітряної тривоги було влучання в об’єкт критичної інфраструктури у Львівській області. Постраждалих чи жертв нема. Пожежу загасили. Деталі – згодом. Бережіть себе. Не ігноруйте сирен, – написав Максим Козицький.

Степан Кулиняк, голова Дрогобицької РДА повідомив у Facebook, що влучання було на території району.

Жителі Дрогобиччини! Є попадання в один з об‘єктів критичної інфраструктури! Попередньо без жертв! На місці працює ДСНС! – написав Степан Кулиняк.

Як повідомив згодом Максим Козицький, аж три ракети влучили в об‘єкт критичної інфраструктури. Також додав: це не є об‘єкт, від якого залежить подача електроенергії на Львівщині.

Була пожежа, її оперативно загасили. Щастя, що працівники перебували в укритті. Жертв чи постраждалих – нема. На місці влучання є вирва. На сусідній вулиці зруйнувалася стіна магазину. Також без постраждалих, - зазначив голова Львівської ОВА. 

Нагадаємо, 10 лютого по сусідству з Тернопільщиною ракета упала біля автобусної зупинки.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео