У Тернопільській артилерійській бригаді найбільше потребують водіїв (фото, відео)

e-ig353fgvs

Набір на службу за контрактом триває на Тернопільщині. Всім охочим пропонують високу заробітну плату, медичне страхування та соціальні пільги.

    Понад 500 вакантних місць є у Тернопільській артилерійській бригаді. Сюди запрошують чоловіків віком від 18 до 40 років.

В нас в частині, з урахуванням тих військовослужбовців, які будуть звільнені під час 6-ї хвилі мобілізації , буде понад 500 вакансій. Із них 120 - офіцери, - каже тимчасово-виконуючий обов’язки командира Тернопільської артилерійської бригади Валентин Козловець.

Козловець
Козловець

    Лікарів, артилеристів та офіцерів запрошують на службу за контрактом. Але найбільше у військовій частині потребують водіїв.

Є ряд навчальних закладів, які готують суто військових фахівців. По - іншому стоїть питання з приводу водіїв. Вони навчаються і в кінці кінців держава приймає у них заліки, видає посвідчення. В збройних силах поки що не налагоджена така система, - наголошує Валентин Козловець.

    Мінімальне грошове забезпечення військовослужбовця - контрактника від 7-ми тисяч гривень. Докладнішу інформацію щодо проходження служби за контрактом можна отримати у місцевих військових комісаріатах.

[embed]https://youtu.be/NUp7JlsxViU[/embed]

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео