Тамара Коблик

У Тернопільському технічному ліцеї облаштували кімнату відпочинку

Всього 37 проєктів здобули перемогу в рамках «Шкільного громадського бюджету 2022»

В освітніх закладах Тернопільської громади триває реалізація проектів-переможців «Шкільного громадського бюджету 2022». Нещодавно, для учнів технічного ліцею облаштували нову локацію - лаундж-зона «Light Space». Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської міської ради.

Команда авторів запропонували створити відпочинкову кімнату для учнів та педагогів у закладі, де б можна було проводити дозвілля та цікаві зустрічі. Така лаундж – зона покликана створювати приємну атмосферу для спілкування, хорошого самопочуття, балансування навчальної роботи з відпочинком.

В рамках реалізації проєкту зроблено поточний ремонт кімнати, придбано м’які меблі, задекоровано  стінну  панель, придбано  сучасний  телевізор.

Даний простір також може слугувати додатковим кабінетом для проведення інтерактивних уроків, перегляду наукових навчальних фільмів.

Нагадаємо, що всього 37 проєктів здобули перемогу в рамках «Шкільного громадського бюджету 2022» під час голосування. Наразі вже у 25 навчальних закладах із 32 реалізовано учнівські ініціативи.

Фото Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео