У тернопільському університеті показуватимуть фільми польською мовою

4

Протягом 24-26 листопада у Тернопільському національному педагогічному університеті покажуть кілька польських стрічок мовою оригіналу. Відбувається це у рамках програми «Кіно без кордонів».

Перший фільм можна буде переглянути у суботу, 24 листопада, в 16:30. Ця стрічка на основі реальної історії серійного вбивці з Кракова. Фільм розповідає історію хлопця, що став свідком вбивства. З того часу він почав захоплюватися кілером і змінив своє життя. Стрічка має назву «Червоний павук» (2015).

У неділю, 25 листопада, о 15:00 покажуть фільм «Найкращий» 2017 року. Головний герой стрічки – спортсмен, який через свою мужність та силу зміг досягнути, здавалося б, неможливого. Це історію життя Єжи Гурського – спортсмена, що пробіг «смертельну дистанцію» чемпіонату світу з триатлону.

Об 11:00 в понеділок, 26 листопада, відбудеться останній показ фільму і це «Мої дочки – корови» (2015). Стрічка розкаже історію двох рідних сестер, які дуже різні. Одна – успішна, відома акторка, має дочку, але не може влаштувати особисте життя. Інша – проста вчителька з чоловіком-невдахою. Хоч сестри не надто дружать, через хворобу матері повинні припинити свої чвари, які із часом зближують їх.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео