У Тернополі благодійний фонд передав сучасне медичне обладнання для маленьких пацієнтів (фото, відео)

Волонтери Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» зібрали кошти на сучасне медичне обладнання для дітей. Передали його у Тернопільську обласну дитячу клінічну лікарню.

Щорічна благодійна акція пройшла під гаслом «Почуй світ!», щоби зібрати кошти на сучасне обладнання для дітей з вадами слуху. Волонтерам вдалося зібрати 315 957 грн.

– Цього року до акції долучились близько 600 волонтерів. Наша мета – це не тільки зібрати кошти і купити обладнання, а й підняти рівень свідомості громадян. Щороку нам вдається збільшувати як кількість волонтерів, так і кількість зібраних коштів, – розповідає Арсен Ляхоцький, представник ВБФ «Серце до серця» у Тернопільській області.

Таке обладнання є важливим для лікарні, адже зараз на обліку в області знаходиться 478 дітей з порушенням слуху, з них 235 – це діти з інвалідністю.

3
3

1
1

До слова, впродовж останніх двох років майже 1 мільйон гривень благодійний фонд спрямував у Тернопільську обласну дитячу лікарню. За результатами акції, Тернопільська область – п’ята серед інших областей України за 2018 рік, де зібрали найбільше коштів. Наступного року фонд планує зробити благодійну акцію для кардіології.

Фото та відео авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео