Ростислав Фук

У Тернополі перехожі допомогли затримати порушника

Чоловік намагався викрасти спортивний костюм з магазину на Східному масиві

Перехожі допомогли затримати чоловіка, який намагався викрасти одяг з магазину, повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

До правоохоронців надійшло повідомлення від продавчині одного із магазинів на масиві «Східний» про те, що невідомий чоловік відкрито викрав спортивний костюм.

Як з’ясувалося, зловмисник зайшов до крамниці і взяв у примірочну два спортивні костюми. Один із них одягнув на себе та непомітно вийшов з торгового закладу, не розрахувавшись. Продавчиня виявивши зникнення товару, намагалася наздогнати недобросовісного покупця. Зупинити зловмисника їй допомогли перехожі - вони утримували лиходія до приїзду правоохоронців, – йдеться в повідомленні.

Правопорушником виявився раніше судимий 35-річний житель Тернополя. У нього вилучили викрадений одяг.

За даним фактом розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 та частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України (замах на грабіж, вчинений в умовах воєнного стану). Це передбачає  від 7 до 10 років позбавлення волі.

Чоловіка затримали відповідно до статті 208 КПК. Наразі вирішують питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео