У Тернополі хлопчик проходив із гіпсом на здоровій нозі майже 10 днів

1

Тернополянка повідомила про те, що її син носив гіпс на здоровій нозі, бо лікарі помітили у хлопчика перелом.

Ще 11 листопада жінка звернулася із сином до лікаря, на наступний день хлопчику у травмпункті наклали гіпс. Через декілька днів гіпсовий режим продовжили ще на 10 днів, а коли 20 листопада жінка пішла з сином до іншого лікаря, попередній діагноз спростували.

Спочатку Ольга Процик навідалася до рентгенолога, яка сказала, що нічого серйозного із ногою хлопчика немає. Проте травматолог вирішив, що гіпс потрібен і перелом присутній, та пообіцяв, що через 5 днів його можна буде замінити на сучасний, який вартує близько 1,5 тис. грн.

- Чемно, згідно з порядком, відвідала дитячу міську лікарню, зокрема ортопеда. Зробила повторний рентген, звернула увагу на те, що гіпс тріснутий і не фіксує стопу, просто бовтається на бинті. Лікар вирішила, що так може бути ще 10 днів. Фіксує чи бовтається, яка різниця? Хотіла почути що там на «знимці» - добре чи зле? У ВІДПОВІДЬ - ТИШИНА..., - пише Ольга Процик

Товариш порадив жінці звернутися до хірурга, який, поглянувши на рентгенівський знімок ніжки хлопчика, тільки посміхнувся та зняв гіпс, а дитина пішла без болю та скарг на нібито зламану ногу. Так, хлопчик 9 днів проскакав із гіпсом на здоровій нозі.

Жінка радить людям не довіряти усім лікарям, а лише перевіреним часом та досвідом.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео