Віра Олександрович

У Тернополі хочуть, аби дорослі навчилися перетворювати своє життя на казку

Мацко

«Моє казкове життя» – таку казкотерапію у Тернополі можуть пройти дорослі. Формат заняття - майстер-клас. Тривалість - 2 години.

Проведе такий майстер-клас Ірина Мацко письменниця, казкарка, казкознавиця, керівниця креат-студії «ІРИска». Нагадаємо, ця тернополянка - голова Тернопільської філії Центру дослідження літератури для дітей та юнацтва, а також - представниця головного журі 4-го та 5-го телефестивалю «Відкрий Україну!» (Київ).

- Усі ми родом із казки. Вона справді дивним чином уміє проникати у нашу підсвідомість без перешкод і супротиву, - кажуть організатори. - Казку ми сприймаємо, як безпечну для нас і вона може творити дива із нашим життям.

Саме тому дорослим запропонують зануритися у казкотворення в приємній атмосфері і на позитиві. Кожен зможе «вилити» все наболіле, що тримає його свідомість, пізнати свій внутрішній світ, продіагностувати проблеми, які перешкоджають рухатися далі та написати свою мотиваційну казку «Моє казкове життя». Врешті ця казка може справді стати реальністю.

Pasted into У Тернополі хочуть, аби дорослі навчилися перетворювати своє життя на казку
Pasted into У Тернополі хочуть, аби дорослі навчилися перетворювати своє життя на казку

Під час майстер-класу учасники: - перенесуться думками у дитинство; - визначать, які казки тоді їм подобалися, а які – ні, а також - причини, що на це впливали; - дізнаються, за сценарієм якої казки живуть і досі, можливо; - визначать свій архетип домінуючий і архетипи, що мало розвинені; - пізнають свій казковий внутрішній емоційний світ; - напишуть свою мотиваційну казку на майбутнє, тобто перепишуть життєвий сценарій на такий, який хочуть; - чудово і приємно проведуть час у казковій атмосфері.

У ПК «Березіль», що на вулиці Миру, 6, гостей чекатимуть у неділю, 28 листопада, початок майстер-класу - о 14:00. Щоб відвідати заняття, зателефонуйте і запишіться за номером телефону 096-467-03-52. Вхід вільний, але кількість місць - обмежена.

Фото надане Оксаною Ратушняк із Медіалаб

Вибір читачів за тиждень

Відео