Віра Олександрович

У Тернополі хочуть збудувати сучасний спортивний хаб із інтернатом (фото)

Кібляр

Сучасний спортивний хаб, тобто комплекс для занять різними видами фізичної культури та спорту і навіть спортивним інтернатом можуть збудувати у Тернополі.

Принаймні землю на вул. Львівській для цього вже визначили. Сталося це на сесії міської ради 3 вересня.

Питання «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Львівська у Тернополі управлінню розвитку спорту та фізичної культури міської ради» представив депутатам Віктор Кібляр - начальник міського відділу земельних ресурсів.

У проєкті цього документу йшлося, що треба дати дозвіл управлінню розвитку спорту та фізичної культури Тернопільської міської ради на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування загальною площею до 5,8007 га для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту. У частини депутатів виникли питання до розміщення вказаного комплексу.

Надал
Надал

- Там має бути цілий спортивний хаб, - взявся пояснювати міський голова Тернополя Сергій Надал. – Будуть зали для різних видів спорту і навіть можна буде створити спортивний інтернат. Гроші ми зможемо отримати із державного бюджету. Але треба до 1 грудня встигнути оформити всі необхідні документи.

«За» таке рішення проголосували 35 присутніх у залі депутатів. Тепер управління розвитку спорту та фізичної культури міської ради у 6-місячний термін має подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення вказаної земельної ділянки.

Депутати1
Депутати1

Нагадаємо, на сесії також ухвалили вимогу до районної ради, щоб вона віддала приміщення на майдані Перемоги.

Фото з трансляції засідання на сторінці Тернопільська міська рада у соціальній мережі «Фейсбук»

Вибір читачів за тиждень

Відео