Ростислав Фук

У Тернополі маршрутка зіткнулася з рейсовим автобусом: є потерпілі

Аварія сталася 25 листопада, близько 12:40 на вулиці 15 Квітня

Четверо пасажирів травмувалися внаслідок ДТП у Тернополі 25 листопада, повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Аварія сталася близько 12:40. На вулиці 15 Квітня не розминулися маршрутка та рейсовий автобус. За попередньою інформацією, водій маршрутного таксі, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не пропустив автобус Mercedes Benz 609 «Тернопіль-Березовиця» і врізався в нього. Внаслідок удару четверо пасажирів з автобуса звернулися за меддопомогою.

Три ДТП зареєстрували поліцейські також в неділю, 27 листопада. Про наїзд на пішохода на вулиці Микулинецькій на лінію «102» повідомив сам водій. Він, керуючи автомобілем Audi A6, на нерегульованому пішохідному переході збив 87-річну жінку, її доправили в травмпункт.

Нагадаємо, ще одна аварія, але уже з летальними наслідками трапилася на тій же вулиці о 18:00. Під колесами Volkswagen Caddy загинув 38-річний тернополянин. Чоловік переходив дорогу за межами пішохідного переходу.

Як писав Терен, о 23:10 аварію з потерпілими зареєстрували також на перехресті вулиць Острозького-Замонастириського. Там водій Skoda Oktavia збив велосипедиста. Чоловіка після надання меддопомоги відпустили додому.

Усі автопригоди внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно з частинами 1 та 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео