Віра Олександрович

У Тернополі можна піти гуляти в парк «Топільче» і дорогою вакцинуватися (фото)

Основне

Додатковий пункт вакцинації від COVID-19 відкрили поруч із парком «Топільче», у торговому центрі «Орнава».

Вже сьогодні, 12 жовтня, там можна було щепитися вакциною CoronaVac від китайської фірми Sinovac. Як повідомили на сторінці Тернопільська обласна державна адміністрація у соціальні мережі «Фейсбук», у першу годину роботи медики імунізували понад 10 осіб.

Орнава2
Орнава2

- Сьогодні в області створили всі умови для проведення вакцинації, - стверджує заступник голови облдержадміністрації Віктор Устенко. – Наразі діють 15 центрів і 57 пунктів вакцинації. Мобільні бригади також виїжджають у відділення «Укрпошти», де імунізують людей пенсійного віку.

За його словами, вакцини на Тернопіллі - достатньо. Можливостей, де можна зробити щеплення проти коронавірусу, - також досить.

Орнава3
Орнава3

- Тому закликаю усіх відповідально ставитися не лише до власного здоров’я, а й подумати про оточення, - додає він. - Адже вакцинація залишається єдиним дієвим засобом проти COVID-19.

Зауважу, графік роботи пункту вакцинації - з 9.00 до 16.00. Отримати щеплення у ТЦ «Орнова» можуть усі охочі віком від 18 років.

Орнава1
Орнава1

Орнава4
Орнава4

Орнава5
Орнава5

Орнава6
Орнава6

Орнава7
Орнава7

Орнава8
Орнава8

До речі, 390 флаконів Бамланівімабу (Bamlanivimab) і 780 флаконів Етесевімабу (Etesevimab) розподілять між 11-ма лікарнями Тернопілля, що надають медичну допомогу пацієнтам із коронавірусом. І ці інноваційні ліки дійсно необхідні, зважаючи на погіршення ситуації із захворюваністю через штам «Дельта». Фото зі сторінки Тернопільська обласна держадміністрація

Вибір читачів за тиждень

Відео