Тамара Коблик

У Тернополі нагородили працівників СБУ

Під час заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять бойових побратимів, які віддали свої життя у боротьбі з ворогом за незалежність України

Начальник Тернопільської обласної військової адміністрації Володимир Труш відзначив відомчими нагородами, відзнаками та цінними подарунками працівників СБУ, які виявили військову доблесть і звитягу у боротьбі з окупантами. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної військової адміністрації.

Під час повномасштабних бойових дій роль Служби безпеки лише зростає, вона є одним з органів, на які покладено обов’язок щодо захисту держави та її громадян. Я впевнений, що ваша відданість, принциповість і компетентність дозволить досягти нашої головної мети – здобути повну перемогу над ворогом аби кожен українець міг почувати себе в безпеці, - зазначив Володимир Труш.

Під час заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять бойових побратимів, які віддали свої життя у боротьбі з ворогом за незалежність України, і поклали квіти до меморіалу загиблим співробітниками СБУ.

Фото пресслужби Тернопільської обласної військової адміністрації

Вибір читачів за тиждень

Відео