Віра Олександрович

У Тернополі подбали про зручності для власників «Соціальної карти тернополянина»

Картка

Нові пункти поповнення електронних квитків уже діють в Тернополі. За допомогою електронних сервісів містяни можуть все здійснити у зручний для себе час і, відповідно, користуватися певними пільгами при користуванні громадським транспортом.

Про це на сайті міської ради повідомили 6 липня. Йдеться, зокрема, про поповнення «Соціальної карти тернополянина». Виявляється, нещодавно запрацювали ще 3 авторизованих пункти поповнення такого електронного квитка: - просп. Злуки - кіоск «Твоя кава» (поблизу магазину «Продукти); - бульв. С. Петлюри – кіоск «Мерсі» (біля «Сільпо»); - зупинка «Бульв. Д. Галицького» (магазин «Ласунка»).

Окрім того, продовжують діяти онлайн-сервіси поповнення «Соціальної карти тернополянина», а саме: - Портал тернополянина. Нагадаємо, за посиланням треба обрати розділ “Поповнення карти”, ввести номер «карти тернополянина» (студентського, учнівського чи проїзного) і суму, на яку хочете поповнити рахунок. Після цього слід натиснути “Поповнити” і ввести дані банківської карти. У кінці треба вказати електронну пошту для отримання квитанції. Комісія становить 3% від суми поповнення. Номер картки складається із 9-ти цифр і розміщений або в правому нижньому куті, або в верхньому лівому; - TachCardOplata.te.uaCity24.uaEPS, «Смарт-гроші» від «Київстар», а також здійснити поповнення в автоматичному режимі можна через термінали «2click.money» (платіжні термінали розташовані за такими адресами).

Довідка. Дізнатися актуальні пункти поповнення електронних квитків і проїзних можна на карті, у розділі «Показати пункти продажу та поповнення е-квитків». При поповненні в авторизованих пунктах кошти на рахунок зараховують миттєво, а саме поповнення здійснюється на потрібну суму без комісії.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео