Тамара Коблик

У Тернополі поранений захисник одружився просто у лікарні (фото)

Коровай, рушники, фотограф, навіть сукню для нареченої – все знайшли в один момент, аби тільки враження від одруження були незабутніми

Надихаючою є історія 26-річної Наталі Бандури з Києва та 33-річного Миколи Гриневича з Одеси, які сьогодні поєднали свої долі у стінах медичного закладу. Микола – військовослужбовець Збройних Сил України, перебуває на лікуванні через поранення, яке отримав під час виконання бойового завдання на бахмутському напрямку. А Наталя приїхала з Києва його провідати, не підозрюючи, що у Тернополі її чекає такий сюрприз.

Щасливу історію розповіли на сторінці Тернопільської обласної клінічної лікарні у фейсбуці.

Ідея зареєструвати свій шлюб у бійця виникла напередодні. Її озвучив у відділенні, де лікується, і всі включилися в організацію церемонії та підготовку до шлюбу.

Коровай, рушники, фотограф, навіть сукню для нареченої – все знайшли в один момент, аби тільки враження від одруження були незабутніми.

Через травму ноги Микола змушений ходити із милицею, але під час свого першого весільного танцю він покладався на свою кохану Наталю.

Ми познайомилися в інтернеті, зустрічалися майже рік, а на мій день народження Микола мені освідчився. Але, на жаль, війна… З вересня він перебуває у Збройних Силах України і тільки тепер ми побачилися, – ділиться своєю історією Наталя.

Про ідею одруження в лікарні говорить з усмішкою: «Щось нове, принаймні, запам’ятається назавжди! ».

Микола зізнається, що одружитися хотів уже давно, але через службу не було можливості. А тепер, нехай і в таких умовах, але вже не хотів втрачати час.

Я сказав Наталі бери паспорт, але не сказав, що буде весільна церемонія. Вона про все вже дізналася вранці, коли прийшла до мене в палату, – розповідає наречений і ділиться найсокровеннішим: «Мрію про донечку і щоб була наша перемога та мирне небо в Україні! ».

Фото зі сторінки Тернопільської обласної клінічної лікарні у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео