У Тернополі посилиться контроль правопорядку під час урочистих заходів

1

На завершення місяця на Тернопільщині буде посилений контроль за громадським порядком, оскільки у святкові дні заплановано багато урочистих заходів із залученням великого скупчення людей. Саме тому органи системи внутрішніх справ будуть працювати у посиленому режимі.

Це на відеоселекторній нараді заявив заступник Міністра внутрішніх справ Сергій Яровий. Зокрема під час Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України МВС буде залучати до роботи кінологів, вибухотехніків, антиконфліктні групи та інші підрозділи Нацполіції та Нацгвардії.

Окрім того, за словами першого заступника глави МВС, у святкові дні по всій території країни будуть організовані ситуаційні центри для попередження різного виду небезпечних ситуацій.

Сергій Яровий акцентував увагу на відповідальності правоохоронців, яка лягає на них у святкові дні. Проте, Олександр Фацевич, заступник голови Національної поліції, переконав, що поліцейські готові до можливих надзвичайних ситуацій, провокацій, та вестимуть посилену роботу, особливо на блокпостах Донецької та Луганської областей. Окрім того ретельно будуть охоронятися кордони країни. А люди, які не бажанні для перебування на території держави, – пропускатися не будуть.

Джерело: Урядовий портал

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео