Ростислав Фук

У Тернополі правоохоронці борються з незаконним обміном валюти

Правоохоронці нагадують про те, що незаконний обмін валюти несе за собою адміністративну відповідальність

Гроші

У відділі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області, закликають громадян здійснювати валютно-обмінні операції  в банках або офіційних обмінниках.

За порушення правил валютних операцій як покупець, так і продавець валюти нестимуть адміністративну відповідальність за статтею  162 КУпАП. Вона передбачає накладення штрафу від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією валютних цінностей.

Оперативники Тернопільського районного управління поліції спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань Тернопільщини активно протидіють незаконному обміну валюти. Уже складено десять адміністративних протоколів за порушення правил валютних операцій. Варто пам’ятати: відповідальність за такого роду порушення нестимуть не лише ті, хто скуповує валюту, а й особи, котрі намагаються продати іноземні гроші, – йдеться в повідомленні.

Як писав Терен, співробітники Тернопільського райуправління поліції спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань вже зафіксували факт незаконного обміну валюти на центральному ринку Тернополя.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео