Анастасія Кисіль

У Тернополі припарковані на тротуарах та переходах автомобілі евакуюють (фото)

Власникам цих авто доведеться віддати 1200-1300 гривень за послуги евакуатора. Окрім того, порушник ще зобов’язаний сплатити 680 гривень штрафу.

У Тернополі інспектори з паркування управління муніципальної інспекції спільно з працівниками патрульної поліції  евакуйовують  автомобілі, які припарковані у заборонених місцях. А порушників правил паркування притягуватимуть до адмінвідповідальності. Про це повідомляють у поліції Тернопільської області. 

Поліцейські кажуть, будуть евакуйовувати автомобілі, якщо вони суттєво перешкоджатимуть руху іншим транспортним засобам або руху пішоходів. Це стосуватиметься також транспортних засобів, припаркованих на тротуарі, пішохідних переходах, виїзді з прилеглих територій.

Якщо припаркований з порушенням правил автомобіль буде евакуйовано, за послуги евакуатора громадянину доведеться віддати  1200-1300 гривень. Окрім того, порушник ще зобов’язаний сплатити 680 гривень штрафу, - йдеться у повідомленні. 

У поліції додають, що вказана сума може бути меншою, якщо водій здійснить оплату впродовж 10 днів. Окрема плата здійснюється за кожну добу зберігання автомобіля на штрафмайданчику.

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео