Тамара Коблик

У Тернополі продовжується будівництво дощового колектора на вул. Галицькій

В перспективі заплановано будівництво дороги до мікрорайону «Канада»

У Тернополі тривають роботи з будівництва дощового колектора, який покращить відведення дощових і талих вод з території житлових районів «Канада», «Східний», «Сонячний», «Центр», «Мікрорайон № 6», «Північний».

Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської міської ради.

Наразі на вул. Галицькій працівники проводять роботи з облаштування нової частини колектора, яка буде протягуватися аж до вул. Енергетичної, а в перспективі – до мікрорайону «Канада».

Цього року продовжуються роботи з будівництва Галицького колектора. Зараз уже введено в експлуатацію частину колектора, відповідно стічні води забираються з вул. Веселої, вул. Збаразької та вул. Галицької. Після завершення робіт нова частина колектора буде підключена до існуючої і таким чином ми вирішимо проблему відведення дощових вод з мікрорайону «Канада», масиву «Сонячний», вул. Галицької і прилеглих вулиць, - повідомляють у міській раді. - На тій ділянці, де минулого року було облаштовано сам колектор зараз встановлюються плити перекриття, щоб уникнути попадання сторонніх предметів та створити безпечні умови для руху пішоходів.

Після завершення робіт у перспективі на ділянці поруч з будівництвом колектора по вул. Галицька буде влаштована проїжджа частина, яка має стати паралельною до вул. Збаразької, відтак водії зможуть рухатися у напрямку до вул. Енергетичної з виїздом на просп. Злуки. А в перспективі заплановано будівництво дороги до мікрорайону «Канада».

Фото Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео