Ростислав Фук

У Тернополі розшукали водійку, яка вчинила ДТП та поїхала з місця події

Жінка визнала свою провину

Водійку, яка вчинила ДТП у Тернополі та поїхала з місця події, розшукали правохоронці. Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області.

Повідомлення про аварію без потерпілих на вулиці Галицькій надійшло на лінію «102» 29 вересня, близько 10 години. Заявник розповів, що водій невстановленої автівки пошкодив його автомобіль Volkswagen та поїхав з місця події у невідомому напрямку. Чоловік додав, що не пам'ятає, де саме пошкодили авто, адже пізно ввечері повертався від батьків, які мешкають на вулиці Лесі Українки, додому на вулицю Галицьку, де й припаркував автомобіль. А зранку виявив пошкодження та записку на лобовому склі, в якій імовірний свідок залишив інформацію про обставини ДТП.

Поліцейські передали інформацію до відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП та розпочали пошуки правопорушника.

Правоохоронці звірили інформацію, залишену свідком правопорушення, з інформацією в базах даних, встановили автомобіль ймовірного правопорушника, зв'язалися з водійкою та повідомили їй про необхідність прибути на місце для складання адмінматеріалів. Громадянка приїхала за потрібною адресою та визнала свою провину.

На водійку ДТП патрульні склали протоколи за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) та за статтею 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП.

Шановні водії, якщо ви стали учасником дорожньо-транспортної пригоди, не залишайте місце скоєння ДТП: це матиме для вас негативні наслідки, – кажуть поліцейські.

Фото Патрульної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео