Анастасія Кисіль

У Тернополі школа танцю за годину зібрала понад 21 тис. грн для ЗСУ (відео)

Учні, батьки і педагоги школи організували благодійний концерт-ярмарок для допомоги захисникам

Благодійний концерт-ярмарок на допомогу ЗСУ ініціювали учасники танцювальної школи “Dance Mafia Family”. Захід провели 4 вересня на набережній Тернопільського ставу. Таким чином учасникам школи разом з батьками та тренерами вдалося зібрати 21 тис. 331 грн. Усі кошти відправлять на потреби тернопільських захисників. 

Ініціатива поступила від дітей та педагогів. Разом вирішили зробити таку благодійну акцію. Батьки запропонували провести ще й ярмарок, тож організували не лише концерт з танцями. Тому  готувалися усі: батьки і діти готували смаколики, робили прикраси з бісеру, шили шопери. Педагоги ставили різні танцювальні композиції для дітей, - розповідає Терену керівниця танцювальної студії та хореографиня Юлія Салабчук.  

До заходу готувалися тиждень, а тривав концерт-ярмарок одну годину. Саме за цей час вдалося зібрати чималу суму.  Відтак студія танцю планує організувати ще один захід, який буде набагато масовішим.  

Зібрані кошти хочуть витратити на потреби тернопільських військових, які зараз на фронті.

Так вирішили, тому що тому ми тернополяни. Зараз я спілкуюся з владою. Вони мають дати відповідь, щодо того  хто і що потребує, - каже Юлія Салабчук. 

Фото, відео з фейсбук-сторінки  “Dance Mafia Family”

Вибір читачів за тиждень

Відео