Ростислав Фук

У Тернополі стартує дванадцятий фестиваль «Бібліофест»

Упродовж трьох фестивальних днів учасники цього заходу зможуть відвідати різноманітні майстер-класи та презентації нових книг

книги

28-30 вересня у бібліотеках Тернополя проходитиме дванадцятий щорічний загальноміський фестиваль «Бібліофест «Працює кожний - перемагаємо разом». Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

Упродовж трьох фестивальних днів учасники цього заходу зможуть відвідати різноманітні майстер-класи та презентації нових книг, завітати на літературні побачення з улюбленими авторами, мистецькі імпрези, позмагатися у цікавих конкурсах, переглянути виставки творчих робіт  тощо.

Відкриття XІІ Бібліофесту буде 28 вересня у Центральній міській бібліотеці, що на вул. Руській, 31. Одразу після урочистої частини відбудеться презентація артбуку «Соломія Крушельницька».

29 вересня усі бажаючі зможуть прийти на презентацію Google проєкту «Літературні музеї України», колоритний майстер-клас «Орнамент для вишиванки», завітати у солодку майстерню «Смакуємо разом: Перемога за нами!». Цього ж дня працюватиме Book-локація «Авторська прем'єра від коронованого письменника»  у бібліотеці–філії №4 для дітей.                     

30 вересня у Центральній міській бібліотеці відбудуться заходи з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек та урочисте закриття фестивалю.                  

Ознайомитися детально з програмою XІІ Бібліофесту можна за посиланням.

Фото з відкритих джерел та Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео