Оксана Бучко

У Тернополі не буде дострокових шкільних канікул, а в області усе можливо

image

Школам в регіонах рекомендують піти на дострокові канікули з 18 жовтня. Такі рішення в закладах Тернопільської області прийматимуть індивідуально. 

Як заявив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 12 жовтня підтримала пропозицію Міністерства охорони здоров’я рекомендувати МОН звернутися в установленому порядку до обласних та Київської міської держадміністрацій з пропозицією перенесення осінніх канікул в закладах освіти на 18 жовтня 2021 року. Це пов’язано із тим, що коронавірус виявляють у сотень дітей, інформує moz.gov.ua.

Як зазначила очільниця освіти в області Ольга Хома, випадки поширення COVID-19 серед учнів нашого регіону стали частішими. 

- Кожна школа в області буде приймати рішення індивідуально, зважаючи на наявність носія інфекції в класах, - говорить вона. - Якщо таких учнів немає, школи працюватимуть у звичному режимі. Канікули традиційно почнуться з 25 жовтня.

В Тернополі нема багато хворих серед учнів, а тому школи не йдуть на дострокові канікули, повідомила керівниця управління науки та освіти Ольга Похиляк.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео