Віра Олександрович

У Тернополі урочисто вручили грамоти від Дмитра Разумкова (фото)

Облрада1

У порядку денному 2-ї сесії Тернопільської обласної ради - 66 питань. Засідання розпочали о 10.25 сьогодні, 17 березня, коли у залі зареєструвалися 35 депутатів. Зауважимо, зараз у залі присутні 52 політики.

Як повідомили на сторінці Тернопільської обласної ради у «Фейсбуці», голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко напередодні провів засідання погоджувальної ради. Тоді додатково обговорили порядок денний 2-ї сесії.

Облрада2
Облрада2

Нагадаємо, на розгляд політиків сьогодні запропонували винести питання: «Про програму соціально-економічного та культурного розвитку Тернопільської області на 2021 рік», «Про затвердження фінансових планів окремих комунальних некомерційних підприємств Тернопільської обласної ради в галузі охорони здоров’я на 2021 рік», «Про затвердження програми з локалізації та ліквідації карантинних організмів на території Тернопільської області на 2021-2023 роки», звіт про виконання обласного бюджету за 2020 рік та інші питання поточної роботи ради тощо.

Вітання
Вітання

До речі, засідання розпочали з приємного. Михайло Головко за дорученням голови Верховної Ради відзначив Грамотами Верховної Ради за заслуги перед українським народом:

- Ларису Римар — директора Тернопільського мистецького фахового коледжу ім. Соломії Крушельницької, депутата Тернопільської обласної ради шостого скликання,

- Володимира Богайчука — депутата Тернопільської обласної ради шостого скликання;

- Вадима Боярського — Шумського міського голову;

- Андрія Надкевича — лікаря-невропатолога КНП «Микулинецька обласна фізіотерапевтична лікарня реабілітації» Тернопільської обласної ради.

Обларада3
Обларада3

Засідання триває. Депутати взялися відразу за розгляд звернень. Кореспондент «Терену» стежить за засіданням. Про найцікавіше читайте згодом.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео