Ростислав Фук

В одному з мікрорайонів Тернополя відкрили ще одну поліцейську станцію (фото, відео)

Для комфортної роботи з громадянами офіцера поліції забезпечили усім необхідним для служби

Майже сім тисяч жителів Тернопільської громади зможуть вчасно отримувати допомогу та скористатися поліцейськими послугами за місцем проживання у тернопільському мікрорайоні Кутківці. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

За словами начальника поліції області Сергія Зюбаненка, реалізація безпекових ініціатив у громадах – важлива і люди мають відчувати себе захищеними:

Проєкт «Поліцейський офіцер громади» успішно розвивається на Тернопільщині. Ми розуміємо, що не тільки віддалені громади мають мати свого поліцейського офіцера, а й мешканці мікрорайонів Тернополя мають отримувати якісні поліцейські послуги.

Сергій Зюбаненко

На поліцейській станції у Кутківцях працюватиме поліцейський офіцер громади Назар Микитін. Він торік подав свою кандидатуру на цю посаду, пройшов конкурсний відбір та навчання. Поліцейський вже встиг познайомитися з місцевими жителями та зарекомендувати себе з позитивної сторони.

На поліцейській станції у Кутківцях працюватиме поліцейський офіцер громади Назар Микитін

За сприяння громади для комфортної роботи з громадянами офіцера поліції забезпечили усім необхідним для служби: облаштували кабінет, надали техніку. Для оперативного реагування на виклики шериф має у своєму розпорядженні автомобіль.

Створення безпекового середовища – пріоритет у роботі капітана поліції Назара Микитіна. Місцеві жителі звертаються до нього з різними проблемами, кожного треба вислухати й допомогти. Поліцейський офіцер громади запевнив, що і надалі докладатиме усіх зусиль, аби люди йому довіряли, – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У ще одній громаді Тернопільщини розпочала роботу поліцейська станція

Фото, відео Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео