Тамара Коблик

У Тернополі вшанували пам'ять Героїв битви під Крутами (фото)

Під час заходу орден «За мужність» III ступеня (посмертно) вручено матері загиблого військовослужбовця старшого солдата Андрія Теребія

29 січня з нагоди 105-ї річниці бою під Крутами у Сквері Волонтерів у Тернополі відбувся мітинг-реквієм за полеглими українськими студентами, які завдяки своїй звитязі та сміливості зупинили наступ більшовиків на Київ на декілька днів. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської міської ради.

Участь у заході взяли міський голова Сергій Надал, заступниця Міністра молоді та спорту України Марина Потапенко, духовенство, молодь та громадськість.

Під час заходу Сергій Надал вручив орден «За мужність» III ступеня (посмертно) – старшому солдату Теребію Андрію Богдановичу. Державну нагороду вручено матері загиблого військовослужбовця.

Міський голова також відзначив волонтерів та благодійників подяками, цінними подарунками та відзнаками за активну громадську позицію, волонтерську діяльність, налагодження міжнародних відносин, вагомий особистий внесок у розвиток молодіжної політики підтримку внутрішньопереміщених осіб та військовослужбовців Збройних Сил України.

Нагадаємо, на Тернопільщині молодь вшанувала Героїв Крут. У пам'ять про загиблих Героїв десятки людей у Бережанах пройшлися містом смолоскипною ходою.

Фото Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео