Орест Сарматський

У Тернополі вже знають, що таке сторітелінг

1deb30b89d38b802b00c15128b4f7e5c (Copy)

Погодьтеся, без вміння гарно писати в сучасному світі аж ніяк. А під час карантину, коли всі перейшли на дистанційне спілкування, ця навичка стала ще більш актуальною. 

Отож, вміння подати інформацію, оформивши її в цікаву історію, нині цінується в багатьох сферах. І називається це вміння – сторітелінг.

Як повідомляє пресслужба Тернопільської обласної ради, відбулося онлайн-засідання школи педагогічної майстерності вчителів англійської мови на тему «Сторітелінг як ефективний метод навчання англійської мови в початковій школі та ефективні методи навчання читання англійською мовою в початковій школі (за матеріалами НМК Quick Minds 3)».

– Учасники школи педмайстерності, а це 59 учителів англійської мови закладів загальної середньої освіти Тернопільської області, розглянули можливості практичного впровадження методу сторітелінгу у практику викладання англійської мови на початковому етапі та оцінили дієвість застосування зазначеного методу, – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що на прикладі матеріалів підручника «Quick Minds 3» педагоги ознайомилися з певними видами завдань для ефективного та усвідомленого опрацювання тексту, що розвиватимуть в учнів не тільки уміння читати, але й розширюватимуть їхній лексичний діапазон та імпліцитно навчатимуть граматичних структур.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео