У Тернополі запланували масштабне будівництво нового спортивного комплексу (фото)

Сьогодні в рамках візиту голови Федерації греко-римської боротьби у Міській раді Тернополя презентували проект будівництва нового спортивного комплексу та обговорили усі тонкощі його облаштування. На заході були присутні також представники Федерації.

- Наша глобальна задача – це побудова спортивного комплексу. Ми не сиділи із складеними руками, а переглядали усі можливі варіанти щодо розташування комплексу, який буде тут, в Тернополі. Він має бути регіональний, - вів мову заступник міського голови Леонід Бицюра. – Адже це ідеальне місце для проведення зборів, змагань та навчального процесу.

unnamed-3
unnamed-3

Для спорткомплексу вже приглянули хороше місце – поблизу центрального стадіону.
- Він має бути в доступному місці, поєднаний з іншими спортивними спорудами. Оскільки зона визначена як рекреаційна, то спортивна споруда там може бути розміщена, - добавив заступник міського голови.

unnamed-4
unnamed-4

Ззовні спорткомплекс буде виглядати як квітка терену, а всередині місце проведення спортивних змагань буде у формі циркової арени, адже колись змагання з боротьби проводили лише на циркових круглих аренах. Планується також двохрівневий підземний паркінг.  До проектування комплексу залучили одного з кращих архітекторів міста.

unnamed
unnamed

unnamed-8
unnamed-8

unnamed-7
unnamed-7

unnamed-5
unnamed-5

unnamed-3
unnamed-3

unnamed-2
unnamed-2

unnamed-1
unnamed-1

Фото автора  

Вибір читачів за тиждень

Відео