Анастасія Кисіль

У Тернополі запрацював пункт обігріву (відео)

IMG_3312

Пункт обігріву розташований на території Тернопільського благодійного фонду «Карітас». Сюди, щоб зігрітися або відпочити, може прийти будь-хто.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Тернопільській області.

Помічник начальника Головного управління ДСНС України у Тернопільській області з питань зв’язку зі ЗМІ Ірина Крупа розповіла, де облаштований пункт.

- Минулого тижня рятувальників із проханням звернувся о. Роман Загородній, директор Тернопільського благодійного фонду «Карітас». Він просив, щоб ми надали намет для облаштування пункту обігріву на території Карітасу. Працівники Карітасу надають теплі обіди для безпритульних чи малозабезпечених громадян, але вони не мають приміщення, де би могли ці люди зігрітися та поїсти.

Директор Тернопільського благодійного фонду «Карітас» Роман Загородній каже, що облаштували пункт через погіршення погоди.

- Із погіршенням погодних умов і з пониженням температури постала велика проблема для тих людей, які не мають власного житла або вдома вони тільки ночують, а вдень змушені шукати будь-яких засобів для свого виживання. Для того, щоб вони не мерзли і отримували гарячий обід тут, у Карітасі, облаштували місце, де ці люди можуть, відпочити, погрітися, посушитися.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=wtIZKS-A2Vs[/embed]

Фото з відкритих джерел

Відео з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео