Ростислав Фук

У Тернополі водій вже вдруге за місяць сів за кермо «під кайфом»

Jeep Cherokee, яким керував порушник, евакуювали на арештмайданчик

Вихідними, патрулюючи на вулиці Олександра Довженка, за порушення правил дорожнього руху інспектори зупинили автомобіль Jeep Cherokee. Спілкуючись з водієм, у нього виявили явні ознаки наркотичного сп'яніння, повідомляють на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області.

Чоловікові запропонували пройти огляд на стан сп'яніння у найближчому медичному закладі, на що чоловік відмовився. Також патрульні з'ясували, що водій керує автомобілем без свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

Перевіряючи інформацію про водія згідно з базами даних, правоохоронці встановили, що той вже двічі за останній місяць керував автомобілем в стані наркотичного сп'яніння, про що наявні два позитивних висновки медичної установи.

Інспектори склали на водія 3 протоколи за частиною 1 статті 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння), винесли постанову за частиною 1 статті 126 (Керування автомобілем без відповідних документів) КУпАП, відсторонили його від керування та евакуювали автомобіль на арештмайданчик.

Фото Патрульної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео