Ростислав Фук

У Тернополі зупинили 22-річного п’яного водія BMW

Від проходження огляду на стан сп'яніння чоловік відмовився в категоричній формі

Патрульні зупинили За порушення правил дорожнього руху автомобіль BMW інспектори зупинили на вулиці Руській увечері 30 грудня. Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області.

Під час бесіди з правопорушником інспектори помітили в нього ознаки алкогольного спʼяніння. Однак від проходження огляду на стан сп'яніння чоловік відмовився в категоричній формі.

Під час перевірки документів 22-річного водія інспектори встановили, що він неодноразово притягався до адміністративної відповідальності з тієї ж причини, а також за інші порушення правил дорожнього руху.

На водія патрульні склали адміністративні матеріали:

  • постанову за частиною 2 статті 122 (Порушення правил розташування транспортних засобів на проїзній частині) КУпАП;
  • протокол за частиною 2 статті 130 (Повторне протягом року керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП та відсторонили від керування автомобілем.

У передноворіччя патрульні закликають завчасно спланувати поїздку, та, у разі святкування — відмовитись від керування автомобілем. Пам‘ятайте, кермо та алкоголь чи наркотичні речовини — непоєднувані речі, які можуть коштувати життя оточуючим, – кажуть патрульні.

Читайте також: На Тернопільщині перекинулася вантажівка з паливом: рух ускладнений

Фото Патрульної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео