Ростислав Фук

У тернополянки вилучили наркотиків на суму 120 тисяч гривень (фото)

Жінка стверджує, що купила їх для власного вживання

Наркотиків на суму 120 тисяч гривень вилучили у 30-річної тернополянки правоохоронці, повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Інформацію про те, що жінка, ймовірно замовила партію наркотичної речовини, отримали працівники управління по боротьбі з наркозлочинністю. Поліцейські розпочали перевірку. 

21 червня тернополянку впіймали з посилкою. При огляді пакунка оперативники виявили пакет з психотропною речовиною «PVP». 100 грамів солей надійшли поштою з Одеси. Їхня вартість на чорному ринку складає 1200 гривень за грам. Жінка стверджує, що купила наркотики для власного вживання. 

При огляді пакунка оперативники виявили пакет з психотропною речовиною "PVP"

Їх вилучили та направили на експертизу. Поліцейські встановлюють походження солей, а також відправників. Як виявилось, тернополянка неодноразово притягувалася до кримінальної відповідальності за незаконні операції з наркотиками. 

Наразі вирішують питання про обрання жінці запобіжного заходу та оголошення підозри. Їй інкримінують частину 2 статті 309 ККУ. Процесуальне керівництво здійснює Тернопільська окружна прокуратура. Триває слідство.

Фото Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео