Ростислав Фук

У трьох ДТП на Тернопільщині травмувалися люди

У всіх водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю

Три аварії трапилися на дорогах Тернопільщини 22 грудня, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

На трасі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, неподалік села Острів, не розминулися два автомобілі. Аварія трапилася близько 8 ранку. У ході перевірки стало відомо, що водій автомобіля «ВАЗ-2107» не врахував дорожньої ситуації та зіткнувся з «Chevrolet Lacetti», який рухався попереду. До лікарні із забоями та травмами зверталися троє пасажирів з «ВАЗу». Їх оглянули, надали меддопомогу та відпустили за місцем проживання.

Аварію з травмованими зареєстрували поліцейські в обласному центрі на вулиці Микулинецькій. Місцевий житель, керуючи «Peugeot Boxer», збив пішохода. 66-річний чоловік переходив дорогу у невстановленому місці. Його з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували.

Порушення правил проїзду на перехресті нерівнозначних доріг стало причиною ще однієї аварії. О 20:25 на вулиці Морозенка в Тернополі водій автомобіля «Volkswagen», виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не пропустив інше авто марки «Toyota». Уникнути зіткнення не вдалося. До хірургічного відділення бригада швидкої доправила водія «Volkswagen», а кермувальника іншого авто після надання меддопомоги відпустили.

У всіх водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Тривають перевірки.

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео