У відбудованих чортківських казармах напередодні Нового року буде новосілля

6-7

На днях майже 400 армійців підрозділів військової частини почнуть заселятись в три новенькі казарми покращеного планування у Теребовлі. А напередодні Нового року ще 250 військовослужбовців заселиться у чортківських казармах.

Дві будівлі для 250 військовослужбовців бригади буде введено в експлуатацію уже найближчим часом в одному із найбільших населених пунктів області – Чорткові. Артилеристи, які повернуться на службу із чергових відпусток, уже поселяться у цих новобудовах. Орієнтовно заселення тут почнеться напередодні Нового року.

Будівлі збудовані за сучасними технологіями. Кімнати обладнані меблями. На кожному поверсі є кухня з індукційними плитами та мікрохвилівками. У побутових кімнатах – пральні машини, сушарки й місця для прасування. Наші захисники матимуть комфортні умови для проживання.

Також у планах Міністерства оборони України в наступному році завершення будівництва двох казарм покращеного планування для артилеристів у Тернополі. Загалом на 7 будівель для проживання армійців артилерійської бригади із державного бюджету України буде виділено понад 100 мільйонів гривень. Цих коштів вистачить, аби повністю розв'язати питання з проживанням контрактників-холостяків.

За інф. ТОДА

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео