Тамара Коблик

У Закарпатській області військовозобов’язаний помер дорогою у навчальний центр

У чоловіка стався епілептичний напад

У Закарпатській області по дорозі у навчальний центр помер військовозобов’язаний. У чоловіка стався епілептичний напад. Про це інформує Закарпатський бласний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки.

Сталась трагедія. По дорозі в навчальний центр у військовозобов’язаного стався епілептичний приступ, – зазначили у ОТЦК.

Офіцер супроводу надав першу домедичну допомогу та викликав швидку допомогу, однак медики не встигли.

За даним фактом проведуть службову перевірку.

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець відкрив провадження щодо смерті чоловіка дорогою в навчальний центр у Закарпатській області. Про це омбудсман повідомив у своєму телеграм-каналіі.

Щодо ситуації зі смертю чоловіка на Закарпатті дорогою в навчальний центр. Відомо, що українець згідно з довідкою ВЛК був визнаний придатним до військової служби. Наразі щодо ймовірного порушення прав людини я відкрив провадження, – заявив Лубінець.

Омбудсман зазначив, що ця ситуація надалі перебуватиме на його особистому контролі. 

Також представники уповноваженого Верховної Ради з прав людини працюватимуть у Закарпатській і Львівській областях, аби дізнатися всі обставини.

Нагадаємо, наприкінці лютого у Бучачі, що на Тернопільщині, помер чоловік, якого «швидка» забрала з території роти охорони місцевого військкомату.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео