У Підволочиську та Збаражі пропонували роботу продавцям продовольчих товарів

У Збаразькому районному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій ТзОВ “Торговий дім “Аванта” (супер-маркет “Колібріс”) та ФОП Оксана Растягаєва, які займаються роздрібною торгівлею переважно продуктами харчування. Вони пропонували роботу продавцям продовольчих товарів та касирам торговельного залу.
Директор супер-маркету “Колібріс” Руслан Демах та Оксана Растягаєва розповіли про перспективи розвитку супер-маркетів у Збаражі, можливості стажування і навчання безпосередньо на робочих місцях; ознайомили з режимом роботи, умовами праці та її оплати, вимогами до претендентів; поінформували про соціальний пакет для працівників, що важливо для соціально вразливих верств населення; провели співбесіди з тими, хто зацікавився пропозиціями роботи.
Чимало учасників цієї зустрічі погодилися пройти повторну співбесіду з працедавцем, аби детальніше з’ясувати умови працевлаштування.
Фахівці Підволочиського районного центру зайнятості організували міні-ярмарок вакансій у магазині фізичної особи-підприємця Тетяни Сидорчук, яка також шукала продавців продовольчих товарів.

Під час заходу власниця магазину презентувала свою діяльність, ознайомила із перспективами розвитку, режимом роботи, розміром заробітної плати, обов’язками працівників та вимогами до претендентів. 
- До речі, за сприяння центру зайнятості було отримали роботу троє продавців-консультантів та двоє продавців продовольчих товарів проходили стажування з подальшим працевлаштуванням - зазначила Тетяна Сидорчук. 
Учасники міні-ярмарку, які зацікавились пропозицією роботи, поспілкувалися із роботодавцем індивідуально. Зараз вирішується питання їхнього працевлаштування.

Вибір читачів за тиждень

Відео