У Тернопільській ОДА вивчають діяльність споживчого кооперативу «Степана Бандери»

Частина пайовиків кооперативу «Степана Бандери» у Тернополі незадоволена діями керівництва. Після їх звернення в ОДА створили робочу групу, яка займається вивченням цього питання. Відбулося засідання робочої групи під керівництвом заступника голови ОДА Віктора Овчарука.

Мова йде про пайовиків об’єкту незавершеного будівництва попереднім забудовником-банкрутом ПП «ТФ «Будівельник» за адресою - пр. С.Бандери, 83.

Після початку процедури банкрутства ПП «ТФ «Будівельник» пайовики створили споживчий кооператив, який став правонаступником незавершеного будівництва. Кооператив уклав договір з ТОВ «Будова Захід». Новий підрядник не виконав договірних умов, тому пайовики залучили іншого. Сьогодні люди скаржаться на  неправильну організацію будівництва та незаконне використання коштів теперішнім керівництвом кооперативу.

 «У межах своїх повноважень ми сприятимемо пришвидшенню завершення будівництва, - зазначив Віктор Овчарук. - Від облдержадміністрації направили звернення до УМВСУ в області з проханням перевірити наведені у зверненні факти. Робоча група буде працювати над вивченням діяльності кооперативу. Після певних висновків будуть внесені узгоджені пропозиції щодо можливих шляхів вирішення порушених пайовиками питань. Про це ми повідомимо під час наступних засідань».

Прес-служба ОДА

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео