У Тернополі майстерність демонстрували тенісисти

Відкритий чемпіонат Тернополя з тенісу серед любителів та ветеранів впродовж двох днів відбувався на базі тенісних кортів педуніверситету.

Участь у них взяли не лише місцеві тенісисти, але й гості з усієї Західної України – Чернівців, Хмельницького, Львова, Коломиї, Вижниці та Косино, повідомляє "20 хвилин".

- Такий турнір ми вже традиційно проводимо впродовж 20-ти років, - каже організатор турніру та тенісист Володимир Підгрушний. – Розпочинали змагання на кортах "Ватри", а тепер проводимо на базі університету.

За словами пана Володимира, спортсмени змагались у двох категоріях: молодші до 45-ти років та старші – понад 45. Також пройшли змагання у парному розряді, де перемогу здобула пара Артем Пуківський – Петро Ковальчик. У старшій категорії першим став Володимир Підгрушний.

- У молодшій групі не обійшлося без сенсацій, - додає Володимир Підгрушний. – У півфінальних матчах ще зовсім молоді тенісисти Дудка та Петровський обіграли більш досвідчених суперників і вийшли до фіналу. Як бачимо, рівень нашої молоді доволі високий.

По завершенні змагань учасники отримали нагороди – медалі та грамоти.

Вибір читачів за тиждень

Відео