У загиблого львівського співака наречена – з Тернополя

Аварія, яка забрала життя співака Владислава Левицького, трапилась, коли той з сестрою та племінницею повертався з Тернополя. Сюди Владислав привозив 7-річну племінницю на прослуховування і запис в одну із студій.

«Терену» також стало відомо, що у Файному місті живе дівчина, з якою Владислав планував одружитися.

30-річний співак загинув 2 липня в автокатастрофі. Разом із ним у Тойоті Короллі були рідна сестра і племінниця. 

«Стали відомі подробиці ДТП, у якому загинув співак Владислав Левицький, - йдеться у повідомленні "Громадське. Львів". - Разом з сестрою і племінницею він повертався з Тернополя до Львова. Автокатастрофа трапилася близько 22.30 недалеко від села Велика Вільшаниця Золочівського району. Легковик Левицького врізався в вантажівку «MAN». Фура протягнула машину ще 25 метрів. Владислав з сестрою від отриманих травм загинули на місці, дитина померла у машині швидкої по дорозі в лікарню».

За непідтвердженими даними, водій вантажівки заснув за кермом і не впорався з керуванням. 
Левицький був фіналістом та лауреатом багатьох музичних конкурсів, зокрема "Нової хвилі" та "Слов'янського базару". Останньою його роботою стала пісня "Тільки чекай" та кліп до неї, присвячені війні в Україні.

Владислава та його рідних поховають, найімовірніше, у рідному селі Муроване на Львівщині, попри те, що на Личакові готові дати місце під могилу співаку. Та батьки хочуть, аби рідні покоїлися разом. Похорон планують на неділю, 5 липня. Попрощатися із загиблими можна сьогодні у храмі Мурованого.

Вибір читачів за тиждень

Відео