«УкрМілкІнвест» дає гроші на будівництво молочної ферми на Тернопільщині. Як це працює?

«УкрМілкІнвест» рекомендує звертатися до них. Компанія допомогла відкритися вже двом сімейним молочним фермам у Тернопільській області, ще чотири – в стадії будівництва. Тож пропонуємо вам взяти участь у проекті створення сімейної молочної ферми та отримувати стабільний прибуток за кількагодинний робочий день. Як це зробити? Читайте далі. 

 «УкрМілкІнвест» – це одне з найбільших молочних господарств Рівненщини, це сучасні технології для розвитку тваринництва та догляду за великою рогатою худобою. Станом на листопад 2020 року відкрито 57 сімейних молочних ферм у різних куточках країни.

Що потрібно зробити сім’ї, яка хоче відкрити сімейну молочну ферму, за оцінками «УкрМілкІнвесту»?

Насамперед, родина повинна хотіти працювати у своєму господарстві, прагнути розвивати його й розуміти, що це – щоденна праця, яка через певний час окупиться і дасть прибуток. Якщо бажання працювати є, тоді наступний крок – звернутися до команди УМІ. Вона з’ясує, чи підпадає ваша родина під критерії ідеального сімейного молочного господарства.

Критерії відбору сім’ї такі: бажання і внутрішня згода всіх без винятку членів родини; наявність приміщення для утримання ВРХ або земельної ділянки для будівництва ферми; бажано – наявність у родини досвіду в утриманні корів та наявність землі для кормів чи випасу худоби.

Якщо відповідність критеріям дотримано, родина стає учасником проекту та отримує від УМІ підтримку в межах проекту.

Пакет послуг, які надасть «УкрМілкІнвест» родині на підтримку сімейної молочної ферми: фінансова підтримка для відкриття ферми (будівельні роботи, обладнання), надання коштів на купівлю корів, продаж кормів або технологічних супровід при заготівлі власних кормів, повний технологічний супровід: консультативні, ветеринарні, зоотехнічні та інші послуги, збір, охолодження та продаж молока.

УМІ допоможе розрахувати вартість створення вашої сімейної молочної ферми на 10 корів: допоможе порахувати ваші витрати, які, фактично, є інвестиціями компанії у вашу ферму – орієнтовно це 310 000 гривень, а також – термін окупності ферми.

Змоделюємо вартість будівництва та запуску ферми на 10 голів великої рогатої худоби (приклад): 

  • «УкрМілкІнвест» надасть вам 50 тис. грн на будівельні роботи (кошти потрібно повернути протягом одного року від запуску ферми без відсотків);
  • 80 тис. грн на обладнання (власник ферми повертає 50% наданих коштів протягом 4-х років рівними частинами, починаючи з другого року співпраці, інші 50% - безповоротна допомога);
  • 220 тис. грн на придбання 10 корів (під 9% річних у гривнях, погашення рівними частинами раз у рік, починаючи з другого року співпраці).

Термін окупності такої ферми – до 4 років.

Також вигода для фермерів полягатиме у тому, що створені сімейні молочні ферми продаватимуть власне молоко «УкрМілкІнвесту» за більшою ціною (на 1 грн) від ціни молокозаводу для населення.

Долучайтеся й ви, якщо хочете розвивати тваринництво на селі.

Контактні особи проекту зі створення сімейних молочних ферм:

Анатолій Мазур – 067-547-23-66.

Анастасія Косовська (оператор контакт-центру) – 067-248-00-28.

Вікторія Соловей (оператор контакт-центру) – 067-774-25-40.

Інна Сітарчук (керівник контакт-центру) – 096-727-50-37.

Сайт - smf.org.ua

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео