Університетську лікарню у Тернополі реконструюють

Перевірку робіт, профінансованих з фонду регіонального розвитку, провів голова Тернопільської ОДА Степан Барна. Він оглянув реконструкцію радіологічного корпусу із надбудовою (для розміщення лабораторного комплексу та централізованої стерилізації) комунального закладу облради “Тернопільська університетська лікарня” на вулиці Клінічній, 1.

Нагадаємо, даний об’єкт входить до переліку інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2015 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

«У 2011 році для будівництва вказаної споруди було використано 2 мільйони гривень, — коментує т.в.о.  начальника управління капітального будівництва Тернопільської ОДА Віктор Кузяк. — У поточному році для остаточного завершення будівельних та ремонтних робіт виділено 19 млн. 800 тис. грн. Уже проплачені аванси, закінчуються малярні роботи. У правому крилі лікарні зведено всі три поверхи, у лівому добудовується третій. На черзі — перекриття усієї споруди, аби до настання холодів розпочати ремонтні роботи всередині приміщення. Здача в експлуатацію завершеного будівельного об’єкту планується до нового року».

Про це повідомляє прес-служба Тернопільської ОДА.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео