Тамара Коблик

Уночі на Хмельниччині прогриміли вибухи під час атаки «Шахедів»

Загалом цієї ночі Україну атакували 42-ма шахедами і п'ятьма крилатими ракетами

Сьогодні вночі, 6 березня, під час повітряної тривоги, наші сили ППО збили 6 БПЛА типу «Шахед» в межах Хмельницької області. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив голова Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Внаслідок атаки пошкоджено об'єкт інфраструктури. Залишаються  знеструмленими кілька населених пунктів. Є пошкодження даху та стелі приватного будинку, - йдеться у повідомленні.

Усі відповідні служби працюють.

Загиблих та травмованих немає.

За інформацією Повітряних сил ЗСУ, у ніч на 6 березня 2024 року російські окупаційні війська атакували 5-ма зенітними керованими ракетами С-300 із ТОТ Донецької обл. та 42-ма ударними безпілотниками типу «Shahed» із чотирьох напрямків – Чауда, Балаклава – Крим, Курська обл., Приморсько-Ахтарськ – рф..

До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, мобільні вогневі групи Сил оборони України та засоби радіоелектронної боротьби.

В результаті бойової роботи збито 38 «шахедів» у межах Дніпропетровської, Одеської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської,  Харківської, Вінницької та Сумської областей, - йдеться у повідомленні.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео