Уже 11 днів на Тернопільщині розшукують неповнолітнього Віктора Груб’яка

1

Майже два тижні на Тернопільщині розшукують неповнолітнього хлопця із Козівського району – 15-річного Віктора Груб’яка.

Поліцейські активно ведуть пошук хлопця, жителя села Золота Слобода, який 21 листопада пішов з дому у сусіднє село Вівся. Останній раз його бачили вночі 22 листопада біля будинку культури його друзі.

Після звернення батьків хлопця місцева поліція відразу розпочала його пошук, ось уже 11 днів його не припиняють. На даний момент Козівським поліцейським допомагають колеги з інших районів: Бережанського, Теребовлянського та Підгаєцького. Також розшукати неповнолітнього допомагають працівники обласного апарату та небайдужі люди.

Протягом даного часу ретельно перевірили кожну частину у радіусі понад 10 кілометрів поблизу місця проживання хлопця та місця, де його бачили в останнє. На даний момент обшукали ліси, поля, чагарники, лісосмуги, кар'єри та торф'яники. А на початку минулого тижня прийняли рішення спустити ставок у селі Вівся. На щастя, хлопця там не знайшли.

Наразі є декілька версій, куди зник п'ятнадцятирічний Віктор. Серед них конфлікт з невідомими людьми чи дорожньо-транспортна пригода та інші. Поліцейські та рідні хлопця не припиняють сподіватися розшукати його живим.

Якщо ви маєте інформацію про 15-річного Віктора, повідомляйте на лінію 102 або за номерами (03547) 2-12-45, 0977651660, 0967403042.

Нагадаємо, хлопець ростом 150 см, йому 15 років, має русяве волосся, худорлявий. У день зникнення на ньому була вишнева вітровка, безрукавка та спортивні штани, повідомляють на сайті Національної поліції у Тернопільській області. 

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео