Ростислав Фук

Після ДТП поблизу Тернополя помер депутат облради (оновлено)

Водій автомобіля Volkswagen зіткнувся з мотоциклом Kawasaki депутата Івана Мурина. Його госпіталізували, проте врятувати життя не вдалося

38-річний депутат Тернопільської обласної ради Іван Мурин помер у лікарні після аварії неподалік Тернополя сьогодні, 27 серпня. Про це повідомив на своїй фейсбук-сторінці голова облради Михайло Головко. 

Йдеться про ДТП на автодорозі М-30 Стрий — Ізварине, поблизу села Смиківці.

Як багато ще було планів, які ми мали реалізувати разом, адже твоє серце завжди билося для України, для рідного краю, для добробуту та процвітання нашого народу. Я завжди захоплювався твоєю працелюбністю і вірою у власні сили, – написав Михайло Головко.

Як розповіли у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області, на місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, водій автомобіля Volkswagen, рухаючись трасою в напрямку села Смиківці, зіткнувся з мотоциклом Kawasaki Івана Мурина.

Внаслідок удару депутат отримав травми. Його бригада швидкої госпіталізувала до лікарні, проте врятувати життя Івану Мурину не вдалося.

Даний факт внесений в ЄРДР відповідно за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Фото Національної поліції Тернопільської області та з фейсбук-сторінки Михайла Головка

Вибір читачів за тиждень

Відео