Тамара Коблик

В одній з тернопільських шкіл реалізували проєкт «У світі цікавої фізики»

У 30 навчальних закладах міста учнівські ініціативи вже реалізовано

У школах Тернопільської громади завершується реалізація проєктів-переможців «Шкільного громадського бюджету 2022». Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської міської ради.

Нещодавно у Тернопільській спеціалізованій школі №7 з поглибленим вивченням іноземних мов для учнів середніх та старших класів у кабінеті фізики оновили обладнання.

Метою проєкту «У світі цікавої фізики» було зацікавити школярів до самостійного проведення різноманітних фізичних експериментів на сучасному обладнання під час уроків.

В рамках реалізації проєкту придбано сучасне фізичне обладнання, а саме: електрофорна машина, дозиметр, світлофільтри, манометр рідинний, електрична машина, демонстраційний блок живлення, реостати, амперметри, динамометри та інше, що дасть можливість школярам проводити різноманітні фізичні дослідження та експерименти під час виконання лабораторних робіт та засвоєння шкільного матеріалу.

Проєкт також сприяє підтримці інтересу учнів до вивчення фізики, розвитку соціальної компетентності та робить освітнє середовище кабінету привабливим і комфортним.

До слова, у 30 навчальних закладах міста учнівські ініціативи вже реалізовано. Ознайомитися з проєктами можна за посиланням.

Фото Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео