Юля Вітюк

В одному з сіл Великоберезовицької громади на дорозі облаштовують водовідведення (фото, відео)

6

У селі Лучка Великоберезовицької громади відбуваються підготовчі роботи для облаштування системи водовідведення на вулиці Лесі Українки.

7
7

3
3

Минулого року тут зробили дорогу, але водовідводи не були передбачені у проєкті.

1
1

- Наша команда продовжує ремонт доріг в селах і громадах нашої області, — розповідає Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради. — Наше завдання і принцип — господарський підхід до будь-яких ремонтів, а тим паче, якщо є запити від жителів.

9
9

- Сьогодні маємо недолік в цій дорозі. У свій час, коли її робили, не було заплановано водовідведення і нам цей рік показав, що є необхідність його робити, інакше ми втратимо цю дорогу, — наголошує Володимир Криницький, староста Мишковицького старостинського округу.

5
5

Великоберезовицький селищний голова Андрій Галайко розповідає, у громаді стараються врахувати проблему з водовідведенням, для того, щоб дорога служила якомога довше. Але і кошторисна вартість ремонтних доріг у такому випадку зростає.

- Дорога місцевого значення, її в минулому році відремонтували, але ми бачимо що не всі нюанси були враховані. Тому десь в цьому році ще доробляють лотки, ставлять бордюри і також селищна рада виділила ще шість лотків, щоб завершити водовідведення вже у ділянці біля моста, — говорить Андрій Галайко, Великоберезовицький селищний голова.

- Сюди йде вода і на долину все стікає… Тож якщо там не буде водостоків, то дорога буде в жахливому стані, — ділиться Анна, жителька с. Лучка.

8
8

Фінансують цей проєкт з обласного бюджету та частково з місцевого. Відео Романа Луциківа

Вибір читачів за тиждень

Відео