Юля Вітюк

В одному з сіл Великоберезовицької громади ремонтують знищену дорогу (фото, відео)

6

Незадовільний стан дороги, яка пролягає через села Мар’янівка, Йосипівка та Настасів, вже багато років турбує жителів цих населених пунктів. Через погану дорогу виникають незручності з доїздом до сіл та центру громади.

9
9

Тому команда Івана Чайківського, як добрі господарі, взяли зобов’язання за 4 роки оновити цю важливу для людей дорогу.

10
10

- Ця дорога для мене дуже важлива, тому що це мої рідні села, де я народився, де провів своє дитинство, жив, тут мої люди, мій корінь. Тому хотілося у вдячність цим людям зробити дорогу, — говорить Іван Чайківський, народний депутат України.

3
3

Цього року один відрізок протяжністю 1 кілометр 600 метрів від Мар’янівки до Йосипівки вже відремонтували. Зараз оновлюють дорогу в селі Йосипівка.

8
8

2
2

- Зараз проводяться підготовчі роботи, техніка працює, готують ділянку під регенерацію, застосовують метод холодного ресайклінгу, він дуже ефективний, адже дає основі довше прослужити. Наступний етап — асфальтування, — розповідає Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради.

Цю дорогу не ремонтували близько 40 років, тому і не дивно, що вона у поганому стані.

4
4

- Це важлива дорога, адже тут їздить рейсовий транспорт. В цьому році ми створили опорну школу в селі Настасів і придбали спільно з державою шкільний автобус і кожного дня цією дорогою возять дітей з Мар’янівки, Йосипівки. Дорога нікудишня, тому дуже важливо для нас, громади, для цих сіл її зремонтувати, — говорить Андрій Галайко, Великоберезовицький селищний голова.

5
5

- Потрібно ремонтувати дорогу, вона вся в ямах, погано їздити. Я дуже щасливий і дякую, що роблять цю дорогу,— ділиться місцевий житель Михайло.

7
7

Відео Романа Луциківа

Вибір читачів за тиждень

Відео